Dit is mijn favoriete pastarecept. Ooit van de website van AH geplukt, de receptuur een beetje aangepast en inmiddels al heel wat keren klaargemaakt. Het gerecht is simpel, snel klaar en, niet onbelangrijk, lekker.

Het recept is geschikt voor 2 personen. Je hebt nodig, 1 pak ravioli rosso, 50 gr gepelde walnoten, 2 trostomaten, 1 eetl. olijfolie, 300 gr. panklare spinazie, 50 gr. rode pesto en 50 gr. geraspte parmezaanse kaas.

Ravioli koken volgens de gebruiksaanwijzing. Walnoten grof hakken. Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Olie verhitten in de wok. Spinazie in delen roerbakken. Volgende deel pas toevoegen als het vorige deel is geslonken.

Ravioli mengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto. Garneren met parmezaanse kaas en walnoten.